FAQ

Hier vindt u antwoorden op veel gestelde vragen.


Kan ik ook minder blikken StreekSnoep® bestellen dan 48?

Dat kan. Helaas heeft u dan niet de mogelijkheid om uw blik volledig gepersonaliseerd te maken. Voor ons standaardassortiment willen wij u door verwijzen naar de webwinkel op de website van Uitgeverij van der Meulen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.


Hoe lang zijn de snoepjes houdbaar?

De houdbaarheid van ons snoep varieert tussen de 12 en 24 maanden. De houdbaarheidsdatum vind u altijd terug op de transparante plastic verpakking van het snoep.


Ik vind het leuk! Hoe werkt de bestelprocedure voor StreekSnoep®?

Op onze homepage vindt u de button; ‘Hoe werkt het?’ Of u kunt beginnen met  het doorlopen van de bestelprocedure via Kies uw blik. Als u blikken wilt bestellen uit ons standaardassortiment kunt u dit doen via de webwinkel van Uitgeverij Van der Meulen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.


Ik wil graag een andere snoepsoort gebruiken. Kan dit bij StreekSnoep®?

Dat is mogelijk! U kunt kiezen uit de snoepsoorten in ons snoepassortiment. Wilt u iets anders speciaals, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Neemt u in dat geval contact met ons op.


Wat zijn de leveringsvoorwaarden van StreekSnoep®?

U kunt via deze link onze leveringsvoorwaarden nalezen.


Hoeveel bedragen de verzendkosten van StreekSnoep®?

Bij een bestelling van minimaal 96 blikken zal de verzending voor u gratis zijn. Bestelt u naast uw eigen blik ook nog een variant uit ons standaardassortiment? Dan combineren wij de verzending uiteraard om kosten te besparen!


Wat is de adviesprijs voor StreekSnoep®?

Wij adviseren een winkelprijs van € 4,95 (6% btw). De producten zijn niet voorzien van een prijsaanduiding; uiteraard wel van een barcode.


Wat is het BTW percentage over StreekSnoep®?

De BTW bedraagt 6%.


Wat is de levertijd van StreekSnoep®?

Vanaf het moment dat u akkoord geeft op uw ontwerp, is de levertijd 1 à 2 weken.


Hoe is het StreekSnoep® verpakt?

De snoep wordt per 200 gram verpakt in een transparante verpakking. Op de snoepverpakking is de houdbaarheidsdatum aangegeven.